Özgür SABANCIOĞLU - Resepsiyon Görevlisi

1986 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini ise Bafra Lisesi’nin yabancı dil ağırlıklı bölümünden mezun olarak tamamladı. Önlisans eğitimini 2007-2009 yılları arasında Amasya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında, Lisans eğitimini de 2012-2016 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı.

2009 yılında Erasmus Projesi kapsamında İspanya´da Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında 3 aylık staj eğitim almıştır. Burada aynı zamanda İspanyolca dil eğitimini de almıştır ve aldığı sertifika ile başarıyla yurtdışı staj eğitimini tamamlamıştır.

2010 yılının Temmuz ayında Bafra Öğretmenevi  ve Akşam Sanat Okulu’nda resepsiyon sorumlusu olarak göreve başlamış olup halen bu görevi sürdürmektedir.